En nu vooruit!

Zo, dat hebben we ook weer gehad. En nu vooruit.
Eerst formeren. VVD onder leiding van Jon Herselman zal als grootste partij de formatie leiden, maandag zijn de eerste gesprekken. Gemeentebelang sluit niemand uit, en we laten het verleden voor wat het is. Nieuwe periode, nieuwe kansen. Een plek in een coalitie zou mooi zijn (en als 2e partij in Kapelle ook democratisch), toch hebben we in het verleden ook laten zien onze doelen te kunnen bereiken in de oppositie. Hoe dan ook, wij zullen er alles aan doen om onze stemmers zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, en voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Kapelle op te komen.
Jordy van Leeuwen wordt de nieuwe fractievoorzitter van de partij, en zal samen met Peter A. Ganseman en Andre Schmid raadslid blijven. Helaas kan Marleen Nieuwenhuize om persoonlijke redenen nog geen zitting nemen in de Gemeenteraad, maar blijft uiteraard wel actief binnen Gemeentebelang. We zijn Marleen ontzettend dankbaar voor haar fantastische inzet en wat nog niet is kan nog komen!
Wij mogen er zitten dankzij u, en wij zitten er voor u. Bel, mail of bezoek onze (altijd) openbare fractieavond om uw zorgen of vragen te bespreken!
Bedankt voor uw vertrouwen in ons, wij gaan er weer voor!
Fractie gemeentebelang

Deel:

Meer nieuws

Vandaag de gemeenteraadsverkiezingen!

Vandaag de officiƫle gemeenteraadsverkiezingen! Gaat u stemmen, overweeg dan zeker onze lijsttrekker Peter A. Ganseman!Peter zet zich in voor de ondernemers in onze gemeente, en