Gemeentebelang haalt uit naar Kapelse wethouders; ‘Ze zijn onbetrouwbaar of onkundig’

KAPELLE – Peter Ganseman haalde deze week flink uit naar de Kapelse wethouders. Hij noemde ze onbetrouwbaar óf onkundig. Waar komt dat verwijt vandaan en wat wil Gemeentebelang ermee?

U zei tijdens de algemene beschouwingen dat één Kapelse wethouder kundig is, maar onbetrouwbaar en dat de andere twee betrouwbaar, maar onkundig zijn. Was dat uw persoonlijke mening of de mening van Gemeentebelang?
,,Het is volledig namens Gemeentebelang. Het is dan ook geen persoonlijk standpunt. Sterker nog: ik heb het niet eens zelf verzonnen.”
Maar het is nogal een verwijt. Waar is deze kwalificatie op gebaseerd?
,,Op de geschiedenis. Kijk maar naar toen de SGP in 2018 uit de coalitie stapte (‘De VVD stelde het partijbelang boven gemaakte coalitieafspraken’, vond de SGP destijds over de openstelling voor winkels op zondag). Dat was omdat de wethouder (Jon Herselman, red.) zijn afspraken niet nakwam. Maar op het financiële vlak is hij wel heel kundig. Want wat goed is, is goed. Dat benoemen we ook graag.
(Lees het volledige artikel op pzc.nl)

Deel:

Meer nieuws

En nu vooruit!

Zo, dat hebben we ook weer gehad. En nu vooruit.Eerst formeren. VVD onder leiding van Jon Herselman zal als grootste partij de formatie leiden, maandag

Vandaag de gemeenteraadsverkiezingen!

Vandaag de officiële gemeenteraadsverkiezingen! Gaat u stemmen, overweeg dan zeker onze lijsttrekker Peter A. Ganseman!Peter zet zich in voor de ondernemers in onze gemeente, en